till min väninna

I den inlägg alla mina bilder tillängnas till min älskade väninna Gudrun

kolokolshik (1 av 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

les10-(1-av-1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag gillar verkligen din kreativitet! 🙂 Tack att du finns!!

vägen-(1-av-1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den rödguld vänskaps vägen i 24 karat (dyrt, dyrt) 🙂 för mig värdet av vänskap. Inget utrymme för fusk i ”min regelbok”.

Vänner kan aldrig blir för många, säger jag. Man få motta deras kärlek om man har lycka att få det  och inte motstå mot det. Det är hela vetenskaper att ha den ballansen i vänskapen att det ska vara inte för mycket och inte för snålt 🙂 man ska vara generös med sina vänner, hålla vänskap och bortskämma sina vänner på olika sätt om det finns möjligheter till det.

vägenhav-(1-av-1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ska man påpeka ett fel till sin vän i vänskapen? Det vet jag inte. Men att vara ärlig med sina vänner ska man alltid vara och det är inte alltid lätt. Vem kan säga dig sanning om inte dina vänner och det är kanske inte alltid lätt att smälta. Man säger vad man tycker, kanske för att förbättra  och utveckla sig och också  sin vän i frågan. Jag tycker också att man ska aldrig ljuga och kunna säga vad man själv tycker. Det är också mod att stå för vad man säger 🙂 eftersom det är inte alltid bekvämt kanske för andra att höra. Det är också viktig i vilken form man säger det. Eftersom inte alla tål kritik 🙂 och kanske uppfattar det som tjat. Många människor är  känsliga och kan inte ta emot kritik och tolkar allt på fel sätt. Det är också en stor konst att ta emot kritik och lyssna vad andra säger. zvetki-(1-av-1)

Illusion (optiska illusioner och magi om riktig kärlek eller om av en perfekt vän).

DSC01230_16102_1093

 

 

 

 

 

 

 

 

Vardagsbild för mig. När man kan varken gå och fotografera heller. En liten gammal fiskeby med egen historia och eget kappel  (kapellet är inte med på bilden).

DSC01312_16184_1094

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissa människor är lyckligt lottad och kan fika på det här viset på sommaren vid havet. Det hade jag gjort med mina vänner i år.

zvetki-(1-av-1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är dags att gå och lägga sig. Jag får fortsätta en annan gång 🙂 Tack kompis att du är med mig. Riktigt kul att umgås med dig med mycket skratt, med trevlig samvaro och stämning.

© All rights reserved by: Irina Schödin 2015

Om Irina S.

Hej alla! Välkommen till min blogg! Jag har stora intresse för konst, mode, historia och fotografering. Här i min blogg kommer jag att lägga upp olika bilder och tar upp olika frågor . Kika gärna och och kanske lämnar en kommentar. Kika gärna på min hemsida: http://irinasartphoto.se ©All rights reserved by: Irina Schödin 2015
Det här inlägget postades i blommor, Havet och natur, Lite av varje, Photography, Sommaren, Sverige, Sweden, vänskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.