Vara-Ute-Vid-Havet

Jag hade varit ute och hade gjort lite bilder. Det blir inte mycket text, eftersom jag kan inte skriva nu så mycket, kanske det blir en  annan gång 🙂 Alla bilderna är tagna utanför Sundsvall.

fågel-(1-av-1)

Fågelön. Den bilden är min personligt favorit. Jag blivit förälskad i vad jag ser.

Havet.  Man kan se och känna den starka salt doften och de höga vågorna ute på havet. Som gjorde att jag darrade i hela kroppen, så höga och besvärliga vågor det hade varit 🙂 Jag var rädd på riktig andra gången på hela året *ler*.  Första gången var det i början på året i Ödemark ute i skogen. Då trodde jag att jag hörde en varg. Det var en mycket hemsk upplevelse mitt i natten. Jag kommer att aldrig att glömma det. Om vargen dyker upp skulle jag inte kunna försvara mig, eftersom jag inte hade tänkt på det innan jag gick ut.

Jag hade hört att inte för så  länge sedan i Alaska hade en björn ätit upp  två kända personer. Jättetråkig händelse! Kanske hade man inte tänkt på säkerheten tillräckligt eller så var det olyckshändelse. Men de filmade om björnar i flera månader och hade kommit för nära björnens revir. Till slut blir det ett så tråkigt slut, och onödiga risker ska man inte ta, det är det  inte värt!! Man måste alltid ha stor respekt till naturen och inte vara barnsligt, oförsiktig och visa att man är tuff. 🙂 Det är bara dumt!! i mina ögon iaf.

båten2000-(1-av-1)

Båttrailer

Fåglar framställer mycket ljud när de samlas tillsammans.

Fåglar framställer mycket ljud när de samlas tillsammans.

orden-(1-av-1)

Båthus enligt traditionell skandinavisk modell. Natur of Sweden.

©All rights reserved by: Irina Schödin 2015

Om Irina S.

Hej alla! Välkommen till min blogg! Jag har stora intresse för konst, mode, historia och fotografering. Här i min blogg kommer jag att lägga upp olika bilder och tar upp olika frågor . Kika gärna och och kanske lämnar en kommentar. Kika gärna på min hemsida: http://irinasartphoto.se ©All rights reserved by: Irina Schödin 2015
Det här inlägget postades i Photography, Sweden och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.