En Lycklig Dag i Mitt Liv.

Jag hade deltagit nu i  avslutningshögtiden  vid Mittuniversitet. Det är många studenter vid Mittuniversitet som hade hämtat sitt examensbevis från olika programmen. Det var ett mycket fint och kort tal från en av professorerna vid Mittumiversitetet som handlade om kunskap och framtidstro. Just det som jag behöver höra just nu. Det var som en vitamin injektion till mig att höra alla de fina orden som ger mycket energi. Samtidigt så hade kommunalrådet Peder Björk också sitt fina tal där efter till studenterna. Mellan gratulationerna var det musik underhållning av studentkåren Gunger.

01

02

 

03

 

04

 

Studentkören Gungar

04a

05

06

0708

 Samtidigt så hade kommunalrådet Peder Björk också sitt fina tal där efter till studenterna.

09

Det är en ny gräns i mitt liv, som börjar nu igen 🙂  ….jag kämpar inte för något, inte mera…Jag kommer med glädje till nya dagen och jag är inte ensam i mörkret, vaktar de finns på båda sidor, fick jag veta..…Det är en lycka att gå på vägen till konsten… eller någon annanstans. Hur oroande denna väg till någonstans, vet jag inte. Jag fixerat mig inte på något…. Vem vet, vad kommer att bli idag?

10 (1 av 1)

Det hade kommit flera av  mina vänner hem till mig för att stödja mig den dagen. Vi hade jätte roligt och trevligt tillsammans. Jag brukar undvika att  ta bilder på maten. Men jag kan berätta att vi hade en fin och stor smörgåstårta med lax och räkor och frukt och grönsaks sallad till,  Budapest tårta med blåbär (mums, mums) till efterrätt och äkta ryskt te med lite mint från jätte fin rysk porslins koppar var som kalas avslutning på festen. Lite små ryska delikatesser till som korv, rök fisk, saltade/ marinerade tomater.

rflera (1 av 1)Alla bilder i den här bloggen fångas spontant.

Om Irina S.

Hej alla! Välkommen till min blogg! Jag har stora intresse för konst, mode, historia och fotografering. Här i min blogg kommer jag att lägga upp olika bilder och tar upp olika frågor . Kika gärna och och kanske lämnar en kommentar. Kika gärna på min hemsida: http://irinasartphoto.se ©All rights reserved by: Irina Schödin 2015
Det här inlägget postades i Photography. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.